Videolar nasıl indiriliyor?

Gelen bir istek üzerine bu yazıyı hazırlıyorum. Bu videolar nasıl indirilip izleniyor? Mediafire'den indirilip, hjsplit ile birleştirilerek izleniyor. Daha ayrıntılı bilgi için devam ediniz...

Mediafire'a 100mb den büyük dosyaları yükleyemediğimiz için parçalayarak yüklüyoruz. Bu parçaları hjsplit ile birleştirerek izleyebilirsiniz. Bu hjsplit 1 mb'den de küçük, ufacık ve basit bir program. Tek tıkla inecektir, kurulum falan gerektirmez. Yani "şimdi program mı indirip kuracağım" demeyin, gözünüz korkmasın :) Daha ayrıntılı olarak anlatmak gerekirse...

Adım1: Hjsplit'i buraya tıklayarak .zip şeklinde indirin. İndirdiğiniz .zip dosyasını bir klasöre çıkartın. İçinden bu şekilde iki dosya çıkacaktır.



Adım2: Verilen parçaları indirin. Her çeviride resimlerin altında 001, 002, 003 şeklinde linkler verilmiştir. Bu linklere tıklayarak parçaları indirin.



Adım3: Tüm parçaları indirdikten sonra hjsplit ile birleştirin. Bunun için indirdiğiniz parçaların hepsinin aynı klasörde olduğundan emin olun. Sonra indirdiğiniz zip dosyadan çıkardığınız hjsplit dosyasına çift tıklayıp çalıştırın. "Join" tıklayarak .001 dosyasını seçip birleştirin.



Evet Adım3'den sonra video dosyası indirdiğiniz parçaların yanında yerini alır. İndirme ve izleme konusunda da iki noktaya değineyim. Birincisi K-lite Codec Pack ve onunla gelen Media Player Classic çok kullanışlıdır. Sadece altyazı indirdiyseniz, MP Classic ile açmanızı tavsiye ederim. İndirme sırasında da takılsa da devam edebilmesi için Free Download Manager ya da Mozilla kullanıyorsanız DownThemAll eklentisinden faydalanmanızı tavsiye ederim.

2 yorum:

Berre dedi ki...

Ha ha :D Farklı bir yere geldim sandım bir an :D

Pek içe sinmemiş anlaşılan önceki tema?

Bir chatbox koymuş olsaydın bunu oraya yazar video indirme dersini katletmezdim ama, yok ne yazık ki :P

Üstteki fotoyu da sevdim bu arada ^_^

matrixsakini dedi ki...

Tasarım hakkındaki fikirlerinizi merak ettiğim için ona da ufak bir yazı yazdım şimdilik :) Ama haklısın, bir chatbox koymak lazım!

Yorum Gönder