Himitsu no Arashi-chan VIP Room

Arashi çok aktif bir grup. Onlar çekiyor, millet çevirmeye yetiştiremiyor, ben izlemeye... Benim izlemeye yetiştirememem normal aslında, 10 yıllık grup, maşallah hiç de boş durmamışlar.

Himitsu no Arashi-chan benim ilk Arashi tv programımdı. Neredeyse çevrilen tüm bölümleri izledim, şimdi de çevirildikçe devam ediyorum. Bu son zamanlarda VIP Room diye bir köşe yaptılar. Ünlü bayanları ağarlıyorlar. Eğlenceli de oluyor.



Çok eğlendiğim bazı bölümlerden bahsetmek istiyorum. Inoue Mao, Ishihara Satomi, Becky ve Marie'nin bölümleri...

Inoue Mao oyunculuğunu çok beğendiğim biri. Hana Yori Dango'da ne kadar doğaldı! Birde çok güzel ağlardı :) Şimdi nereden çıktı demeyin. Bir oyuncu güzel ağlamalı güzel gülmeli. İzleyene yapmacık gelmemeli. Bu açıdan beğenirim... Ama oyunculuğunun dışında "Inoue Mao" olarak pek tanımıyordum. Bu programda beklediğimden farklı birini buldum. Tatlı, sessiz, sakin bir kız.
Programı çok açmak istemiyorum çünkü Türkçe altyazısını hazırlamış bulunuyorum. Buradan indirerek kendiniz izleyebilirsiniz^^

Ishihara Satomi'yi Kimi wa Petto ve Voice'den tanıyorum. Onun konuk olduğu bölüm de çok eğlenceliydi ve Ishihara Satomi de hiç beklediğim gibi biri çıkmadı. Çok ilginç biriymiş. Hatta biraz çatlak :D Öyle ki Nino "Tam sadist" dediğinde "Hayır mazoşistim ben" diyor O_o Nino ve MatsuJun "Eyvah" deyip duruyorlar. "Eyvah, Ishihara Satomi çok ilginç!"
Çok kıskançmış Satomi-chan. Erkek arkadaşının işten ayrı bir hobisinin olmasına bile katlanamazmış. "Ne zaman çağırsam, gelecek" diyor. Sevgilisinin moda giyinmesini istemiyor ve kendi kıyafetlerine de iltifat edilmesinden hoşlanmıyor. Tuhaf, değil mi? "Sadece ben sorduğumda söylemesini isterim" diyor. Kendisinin de herhangi bir hobisi yokmuş. "Sadece iş"

Çok eğlenceli bölümlerden biri de Becky'ninkiydi. Becky'yi Stand Up'da görmüştüm ama ismini öğrenmem burada oldu. Çok canlı, neşeli ve rahat bir kız. Genelde japon kızları pek böyle rahat olmuyor. Başlangıçda Sho ile ilgili güzel sözleriyle gözüme girdi :) Yalnız bizimki böyle iltifatlara alışık değil^^
Becky hayalindeki ideal öpüşme sahnesini söyledi. Bu izleyen herkesin hatırladığı bir sahne aslında. Hana Yori Dango, 1. sezon, havaalanı. Sonra MatsuJun ile bu sahneyi canlandırdılar. MatsuJun: "4 sene geçti, replikleri hatırlamıyorum"
Becky: "Ben hepsini hatırlıyorum merak etme"
Ki zaten MatsuJun da belli ki unutmamışdı... Güzel bir sahneydi^^
Bir bölümde Becky Arashi'ye gerçek hayatta bayanlar arasında hangisinin popüler olduğunu sordu. Cevap Nino. Herkes aynı fikirde.

İzlediğim ilk VIP Room Marie'nin bölümüydü. Marie'yi ilk defa burada gördüm. Oyuncu mu, manken mi bilmiyorum... Arashi'ye bazı etiketler yapıştırmıştı.
Ohno > Tam Mazoşist (DoM)
Aiba > Sapık! (H)
Nino > Çok sıradan (DoF)
Jun > Sadist (S)
Sho > Tam sadist (DoS) O_o
Daho sonra küçük birer canlandırma yapıyorlar. Eğlenceliydi^^ Çok yerde geçen DoS'in Sadist demek olduğunu da burada öğrenmiştim :P

Tüm Himitsu no Arashi-chan programlarının ingilizce altyazılı indirme linklerini bu rehberde bulabilirsiniz. Belli bir konuğu arıyorsanız, sayfada kolayca aratabilirsiniz. Yalnız çoğu çeviri grubu üyelik istemektedir. (Üyelik isteyenlerin isimlerinin yanında küçük bir kilit işareti olur.)
Altyazısız da olur diyenler last_of_days ya da arashixdream'i ziyaret edebilirler.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İndirme linklerini verirse sevinirim

matrixsakini dedi ki...

İndirme linklerini yazıya ekledim. Umarım livejournal hesabınız vardır...

Yorum Gönder