Maou DVD & Wallpaper

Evet, Maou dizisini çok sevdim :D Ve bu kamera arkası vb extraların olduğu dvdyi bulunca çok sevindim, hemen indirip izledim. İlgilenenler için buradan paylaşalım: sableheart.vox.com Diziyi indirmek için de link verilmiş ;)

Dosyaları MF (mediafire)'den bir indirme programı kullanarak indirirseniz daha hızlı olur. Hem net gitse de, geldiğinde indirmeye devam eder. Hem de aynı anda 2'den fazla download yapılmasa da, linklerinizi listeye alır, biri bittiğinde otomatik diğerini başlatır. Ben Free Download Manager kullanıyorum, Explorer ile gayet uyumlu çalışıyor. Ve .001, .002 dosyalarını HJSplit programı ile birleştirmeniz gerekecek.

Masaüstü resimleri benim dağınık masaüstüme göre ayarlandığı için boş alanı fazla. Ama tam uydu doğrusu...

1440x900


1024x768

2 yorum:

Berre dedi ki...

Bu tip sade wallpaperları tercih ediyorum ben de, gözü yormuyor. Hem dediğin gibi zaten karışık olan masa üstünün daha karışık görünmesini engelliyor :P

Maou' yu da hala izleyeceğim. Çok merak ettiğim, çok güzel olduğunu/olacağını düşündüğüm şeyleri hemen izleyemiyorum nedense. Bunu daha izlemeden seviyorum, o nasıl oluyorsa :P

matrixsakini dedi ki...

Benim masaüstümde siyah kısımların hepsi dolu zaten, tam ayarlamışım :D

Maou'yu neden bu kadar sevdim bilmiyorum ama birden izlediğim en iyi 2. drama yerini aldı listemde O.o (Birinci Hana Kimi yerinden oynayacağa benzemiyor...)

Yorum Gönder