[Tanıtım] Ikuta Toma


Ikuta Toma küçükken dans edip, o korkunç kıyafetlerle şarkı söylemenin hoş görünmediğini düşünüyormuş. Ancak annesinin ondan habersiz başvurması ile Johnny's Entertainment'a kabul edilince; annesinin "Başardın!!!" demesiyle bu heyecana kapılıp sürüklenmiş.

Ikuta Toma, ilk olarak diğer üyelerin Matsumoto Jun, Aiba Masaki, Ninomiya Kazunari olduğu M.A.I.N grubunda yer aldı. 6 ay sonra Tomohisa Yamashita(Yamapi) ile tanışıp kısa sürede yakın arkadaş oldular. BIG(Bad Image Generation) adında Kazama Shunsuke, Masaya Hattari, Ito Tatsuya, Hesagawa Jun, Shunta Miyagi, Yuta Fukuda, Tanaka Kouki, Gaseki Koichi'dan oluşan grupta Yamapi ile birlikte yer aldı. Ancak grup sadece Yamapi ve Ikuta'dan ibaret kalınca Ocak 2002 'de Kazama ve Jun ile görevi Shounen Club'ı sunmak ve Johnny's Jrs'a liderlik yapmak olan FourTop kuruldu.

Grup hakkında herkes umutluydu ve Ikuta kariyerine odaklanmak ve iyi bir çıkış yapmak için üniversite eğitiminden vazgeçti. Ancak Eylül 2003'te Yamapi'nin gidişinin ardından kısa süre sonra grup dağıldı. Yamapi NEWS'i kurarken , Ikuta Shounen Club'ta tek kalınca işi bıraktı. Ikuta Yamapi'ye kızmadı hatta desteklemeye devam etti. Ününü hızla kaybetmesi, Yamapi'ye olan yakınlığının ününden faydalanmak için olduğu söylentileri, dramalarda sadece bir kaç sahnede gözükür hale gelmesi nedeniyle zor bir dönem geçirdi.

Haziran 2006 da No Border adlı resmi olmayan gruba katıldı. No Border Johnny's üyeleri arasında ki çırak ilişkisini es geçen ve rahat hareket eden bir gruptu.

2007'de Hana Kimi'de oynadığı Nakatsu rolü ile büyük bir çıkış yapan Ikuta, bu rolle iki ödül aldı ve büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Bundan sonraki yapımlarıyla da başarı basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor.

2010 yılında gösterime girecek olan;
Hanamizuki, Seaside Motel, Ningen Shikkaku / No longer human adlı sinema filmlerinde de kendini kanıtlaması beklenmekte.

2009.04.19 tarihinde yayınlanan Shounen Club'a konuk olan Ikuta; işlerin iyi gitmediği dönemde Johnny's den çıkmaya karar verdiğini ancak daha sonra bunun "cool" olmadığını düşündüğü için devam ettiğini ve artık kabullenildiğini hissettiğini belirtti. Yine aynı programda, Yamapi ve Matsumoto Jun ile hala yakın olduklarını ve ileriki zamanlarda ortak bir projede yer almak istediklerini söyledi.


Programı indirmek isteyenlere link de verelim: [Shounen Club Premium] 2009.04.19 Ikuta Toma Altyazı için newshfan'a teşekkürler...



Yazarın Notu: İlk Hana Yori Dango'da görmüş olsamda Ikuta Toma'ya aşık olduğum dizi Hana Kimi'dir. Hana Kimi'de sevimliliği ile beni ne kadar güldürdüyse; Maou'da da bir o kadar içimin cız etmesine sebep olmuştu. Bu nedenle oyunculuğunun göz kamaştırıcı olduğunu söylerken hiç tereddüt etmiyorum. Gerçek hayatta ise güler yüzlülüğü ve samimi tavırlarıyla kalbimi çaldığı bir gerçek:) Tek dileğim, onu yine süper dramalarda izlemek ve içinde hiç burukluk olmadan güldüğünü görmek...

Daha fazla bilgi için, DramaWiki, Vikipedi, MyHero, Bishounen Paradise Türkiye ve chochajin@lj

sailorsebnem'in ilk yazısı burada son bulur :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder