İstanbul'dan selamlar!


Merhaba millet! Ben geldim^^
Türkiye'ye döndüm ama bloglardaki eski aktif halime dönebilir miyim bilmiyorum. İstanbulda internetim yok. Elimde dizüstü bilgisayarla oda oda, kenar köşe dolaşıp biryerlerden nete girmeye çalışıyorum.

Arashi - Love Rainbow

Arashi'nin yeni single ı Love Rainbow çıktı :) Klipten pek memnun kalmadım. Daha çekimleri izlemedim. Bu arada youtube açıldı mı? VPNimin süresi doldu diye üzülüyordum. Çinlilerin youtube'u youku'dan izleyeyim demiştim ama açılıverdi.

Arashi - Anniversary Tour 5x10

DVD çıkalı çok oluyor aslında, Arashi hayranları çoktan bulup izlemiştir. Ben de livejournal'da bulmuştum. Bugün videoyu şarkılara göre parçalamaya kalktım ama virtualdub video formatını beğenmedi. Ben de tekrar arayışa çıktım ve tabii ki ilk olarak sableheart'a başvurdum. Sağolsun yine pırıl pırıl yüklemiş konseri. Ben de paylaşmak istedim. İşte konser DVDsini indirmek isteyenler için link : sableheart.vox.com
Biz daha 5x10u sindiremeden bizimkiler yeni tura çıktılar: "Scene Tour 2010" Bu sefer konser raporlarını okumayacağım. Suprizli olsun ^-^ Yeni sololar, albümdeki yeni parçalar... Merak etmiyor değilim *.* Çıksa da izlesek :)

6 yorum:

Berre dedi ki...

Hoş geldiiin ^^

tarih84 dedi ki...

hoşgeldin=)

Sebnem dedi ki...

Hoşgeldin!!! <3

matrixsakini dedi ki...

Hoşbuldum :)

masidherya dedi ki...

Hoşgelmişsin :) Ben de klibin sadece girişini beğendim,açılışı Jun yaptığı için belki de :)

matrixsakini dedi ki...

hoşbuldum masidherya :)

Yorum Gönder