[Album & Wallpaper] Boku no Miteiru Fuukei

Bu biraz apar topar bir yazı oluyor ama Arashi'nin yeni albümü "Boku no Miteiru Fuukei" çıktı! Yay! Daha şarkıları dinleyemedim ama şöyle bir göz attım. Güzel farklı şarkılar var :) Sololar da iyi görünüyor. Haydi bakalım :)

8 Eylülde de yeni Single çıkıyor! MatsuJun'un yeni dramasının şarkısı, "Love Rainbow"

Bu arada önceden yaptığm To Be Free masaüstü temasını da paylaşayım. Bu arada ben Beşiktaşlı mıyım? Hayır. Sadece klipte de kartal geçtiği için koymuştum. Aslında kartalsız bir versiyon da yapacaktım ama üşendim şimdi...

Araya sıkıştıracağım birşey daha var. Arashi konser bileti fiyatı! Galiba ben hiçbir Arashi konserine katılamayacağım. Ben burdayken 2006da yaptığı gibi Shanghai a gelirse belki :) Ama stadın dışında diğerleriyle birlikkte kamp kurup dinleyebilirim tabi. 800 Euro'dan falan bahsediyorlar. Aklım almıyor. Bilet satan bir site linki.

Nino'nun yeni filmi Ooku'nun fragmanı. Kıyafetler, saçlar bayağı değişik o.O Oyuncu kadrosu bayağı geniş. Tamaki, Maki-chan... Çevirilmesini bekliyorum ;)


Not: Videoyu göremiyor musunuz?

6 yorum:

LustForBlood dedi ki...

Arashi konserine gitmek hayal gibi T__T

Yeni albümden ben en çok Ohno'nun solosu Shizuka na Yoru ni'yi beğendimm. Çok hoş *_*

Matsu'nun yeni dizisinin reytingleri pek iyi gitmiyor T__T Ama dizi açılışından Love Rainbow'u pek bir hoş bulduğumu söylemeliyim. *_*

masidherya dedi ki...

Gerçekten çok hızlılar...Şarkıların herbirini beğendim.Bilet fiyatlarını heralde yanlış hesapladım diye birkaç kez hesapladım.O ne öyle!!!
Nino'nun saçlarını görünce de en az bilet fiyatı kadar dehşete düştüm:)

inferidii dedi ki...

ilk CD dinleyebildim.. genel olarak sevdim. sakurai-nın taboo-su ile aiba-nın magical song-unu, bir de circus-u sevmedim. gift te ise sıkıldım. onun dışındakiler gayet ruhuma hitap:))).. ohno cuğumun parçası diğer CD de imiş. onu da dinliyiciğim hemen:)
bu arada bende taa türkey den kalkıp arashi konserine gitmeyi planlayan biriyim.. ama cidden pahalıymış..

matrixsakini dedi ki...

Ben albümü çok beğendim. Bugün bir yazı yazarsam tüm şarkılar hakkındaki düşüncelerimi de paylaşabilirim^^

Konser fiyatlarını ben de tekrar tekrar hesapladım. Ama hala aklım almıyor!

Adsız dedi ki...

Selam Tokyo Dome konseri tarihlerinde Tokyo dayım. oradaki arkadaşlarım bilet bakıyor ama bulmak çok zormuş. o kadar yol gidip bilet bulamadığım için konseri izleyemezsem gerçekten komik olacak. Burda bahsettiğiniz site güvenilir mi? albüm gerçekten çok güzel olmuş bence...özellikle movein on zaten Jal (japan airlines) almış hemen şarkıyı reklamlarında . kullanıyor. yanlış görmediysem tabi?!? resmi sitede konser bileti fiyatı 7500 yen olarak belirtilmiş , 800 eu olduğunu sanmıyorum şahsen...jhonnys ailesi üyeleri bileti öncelikli alabiliyormuş ama benim gb henüz yeterince kanji bilmeyen birinin okuyup anlaması çok zor :((

matrixsakini dedi ki...

Sitenin güvenilirliği hakkında hiç bir bilgim yok. Ama zaten çok uçuk fiyatlar vermişler. Japonya'da arkadaşların varsa onlar aracılığıyla almaya çalışman en iyisi. Tabii bilet bulmak zor.
Umarım bilet bulur ve konsere gidebilirsin. İyi şanslar :)

Konsere gidersen yorumlarını beklerim *.*

Yorum Gönder