[Arashi] Tüm dizi ve filmler!

İçinde en az bir Arashi üyesinin rol aldığı tüm dizi ve filmleri bir listede toplamak istedim. Bu izlenecekler listemi toparlamama da yardımcı olacak diye düşünüyorum :)
İzlediğim dizilerden kısaca bahsettim. İndirme linkleri ve Türkçe çevirisi hakkında bilgi verdim. Umarım işinize yarar. İçinde kesinlikle izlemeniz gereken diziler var. Bir göz atın derim ;)
Son güncelleme tarihi: 24.07.2010

Diziler
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı yok)
3 bölümlük bir mini dizi. 7 kişilik Yame ailesinin hikayesini anlatıyor.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe'ye çeviriliyor.)
Sho-kun ile Maki-chan'ın adalet anlayışları farklı kişileri canlandırarak baş rollerini üstlendiği komedi dizisi.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı var.)
Aiba'nın başrolünü oynadığı ilk dizisi. Onun adına çok sevindim :) Son bölümde Sho konuk olmuş. Ben daha izlemeye fırsat bulamadım. Ama hikayeden azıcık bahsedeyim. Yılar önce kendisini terkedip Amerika'ya giden sevgilisinin vefat haberi ile bir kızı olduğunu öğrenen Masamun-kun genç yaşta baba olur...
(İndirme: Aibakaland, Türkçe altyazısı yok)
Bir oteldeki özel bir odada geçen, herbiri 15 dk'lık 3-5 bölümlük kısa hikayelerin oluşturduğu, genelde Johnny's elemanlarının rol aldığı dizi. Ohno ilk hikayede rol aldı. Çabucak biten güzel bir hikayeydi.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe'ye çeviriliyor.)
Smile hem gözlerinizi dolduran, hem de yüzünüze kocaman bir gülümseme kondurabilen bir dizi. Jun'un başrolde oynadığı Vito karakteri de, Aragaki Yui'nin canlandırdığı konuşma yeteneğini kaybetmiş Hana-chan karakteri de, Oguri Shun'un mükemmel oyunculuğu ile beni kendisine hayran bıraktığı psikopat Hayashi karakteri de çok güzel yerleştirilmiş. Sunduğu anafikir ile de beğenimi kazandı.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı yok.)
Bir rock grubunun solisti olan Kenta'nın gruptan atılması ve kendisini bir çocuk programında abuk subuk kıyafetler içinde çocukları eğlendirirken bulması üzerine bir hikaye. Ohno'nun ikinci başrolü. Maou'daki başarılı oyunculuğundan sonra, kendisini komedi tarzında da denedi. Eğlenceli bir diziydi. Bu arada 7. bölümde Sho, "Sakurai Sho" rolüye konuk oldu :)
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı yok.)
The Quiz Show, hayallerinizi gerçekleştirecek... Her bölüm The Quiz Show adındaki, Sho'nun başarıyla canladırdığı MC Kamiyama sunumundaki canlı yarışma programının bir bölümünü gösterir. Yarışmacı, tüm sorulara doğru cevap verdiği takdirde, bir hayali gerçekleştirilecektir. (Tabii olabilirliği varsa) Bu dizide Sho 3 farklı görünüm ile karşımıza çıkıyor: Sunucu Kamiyama, hafızasını geri kazanmaya çalışan Kamiyama ve Kamiyama Satoru. Bana kalırsa hepsi harikaydı :)
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı yok.)
Koichi (Ninomiya Kazunari), Taisuke (Nishikido Ryo) ve Shizuna (Toda Erika) daha çocukken anne ve babaları öldürülür. Ve büyüdüklerinde katili bulup öldürmek için yemin ederler. Nino kardeşlerine kanat geren abi Koichi rolünde. Milleti dolandırmak için kurduğu tuhaf ve ayrıntılı senaryolar ile dikkat çekiyor :) Hikaye intikam için yaşayan gençlerin dramının yanında birçok komik senaryo ile de süslenmiş. Her ne kadar bol bol ödül alsa da ben Nino'nun buradaki oyunculuğundan pek memnun kalmadım.
  • Maou (2008) - Ohno, (Nino)
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı var.)
Mükemmel bir hikaye, mükemmel oyunculuk ve mükemmel bir dizi! Ohno'nun ilk başrolü ve bence harika oynamış. Beni çok etkileyen bir diziydi. Toma Ikuta ile Ohno'nun kimyası birbirlerine tamamen uymuş. Hala neden olduğunu çözemedim ama bu dizide beni büyüleyen birşeyler var. Konuya değinmeyi düşünmüyorum çünkü büyüsünü bozmak istemiyorum. Ve kesinlikle arasında ya da sonunda geçen reklamları izlememenizi tavsiye ediyorum.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe'ye çeviriliyor.)
Nino ve Sho'nun başrolünü üstlendikleri harika bir komedi! Özel Ichinomiya Lisesi'nin bursu öğrencisi Yamada Tarou (Nino), çalışkandır, yakışıklıdır, öldürücü bir gülümsemeye sahiptir, atletiktir ve çok zengin bir ailenin varisi olduğu söylenmektedir. Gerçekte ise Yamada-kun 6 küçük kardeşi ve sağlığı pek iyi olmayan annesiyle, bir barakada yoksul bir hayat sürmektedir. Yamada, gerçekte zengin bir ailenin oğlu olan, okulun popüler öğrencisi Mimura-kun'un (Sho) ilgisini çeker...Bu eğlenceli diziyi Türkçe'ye çevirdiğim için mutluyum :)
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı var.)
Küçük bir kasabada bir restoranda ahçılık yapan Ban, üniversite öğreniminin arasında Tokyo'da büyük bir İtalyan restoranına yardımcı olarak gider. Büyük bir özgüven sahibi, kibirli ve bencil biri olan Ban'ın burada burnu biraz sürtecektir. MatsuJun'un iyi oyunculuğu ve konusu ile beğenimi kazandı. Şimdiden uyarayım, bazen insanı makarna yapmak üzere mutfağa itebiliyor.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı var.)
Amerika'da eğitim gören Doumyoji'den bir türlü haber alamayan Makino da kalkar Amerikaya gider. Yeni karakterlerle canlanan hikayede duygusal kısımlar da, eğlenceli kısımlar da boldur. Bazen yeşil çam havası verebilir. Yalnız seride en beğendiğim 4 sahnenin 3'ü bu sezonda yer almaktadır :)
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı yok.)
Tokyo'nun ordasında küçük bir mahallede geleneksel bir japon restoranında çalışan Ippei-kun (Nino) eski bir geyşanın oğludur ve babasını hiç tanımamıştır. Hikaye İppei-kun'un ağızından babasına mektuplar gibi anlatılıyor. Ben bu tarzı beğendim. Güzel bir dizi.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı var.)
Sanırım herkesin çok severek izlediği bir dizidir. İzlediğim ilk japon dizisi ve Arashi ile tanışmamı sağlayan dizi olmasıyla da yeri büyüktür. Zenginler okulunda okuyan ve hiç bir olaya karışmadan bir an önce mezun olmak isteyen sıradan bir kızın, kendisine F4 diyen okulunun efendilerinin ele başı, Doumyoji (Jun) ile karşı karşıya kalması ile gelişen olaylar... Hanazawa Rui rolüyle kalpleri çalan Oguri Shun... 2 sezon ve bir filmden oluşan herkesin sevgilisi bir dizi ^^
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı yok.)
Biraz yavaş ilerleyen bir dizi. Öyle çok heyecanlı, karışık bir hikaye istemiyorum. Hoş müzikleri olan, sakin, duygusal bir dizi istiyorum diyorsanız, buyrun. Hikaye birbiri ile artık görüşmeyen bir baba oğulu anlatıyor. Bence hikaye biraz "baba" ağırlıklı. Gönül isterdiği "oğul" (Nino) ağırlıklı olsun :)
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı yok.)
Nino'nun oyunculuğunu konuşturduğu dizilerden biri. Tek bir yüz ifadesi ile sizi gülmekten öldürebilir ya da dehşete düşürebilir. Kadroda Yamapi ve Oguri Shun da var. Şimdiden uyarayım komik, tuhaf ve sapkın bir hikayesi var. İlk bölümlerde çok yadırgamıştım. Ama itiraf etmeliyim sonradan çok eğlendim. Sanırım çevirmeye cesaret edemeyeceğim bir dizi.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı var.)
Kim Momo gibi bir petto istemez ki? MatsuJun'a kesinlikle kıvırcık saç yakışıyor ^^ Sevgilisi tarafından terkedilen, sert bir iş kadını olan Iwaya Sumie, evinin önünde bir kutunun içinde hırpalanmış bir genç bulur. Bu genç, kendisine kalacak bir yer ayarlamak için ne gerekiyorsa yapacaktır... Sıcacık, tatlı ve eğlenceli bir dizi.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı var.)
MatsuJun'un Sawada Shin adında sert ve havalı bir role büründüğü bu dizinin kadrosu çok geniş. Maşallah kimi ararsanız var. 3 sezondan ve özel bölümlerden oluşuyor. (Belli ki sevilen bir dizi) Bir yakuza ailesinden gelen Yamaguchi Kumiko, yazuka kimliğini gizleyecek bir okula öğretmen olarak girer. Yeni öğretmene verilen sınıf, kimsenin adam edemediği, söz geçiremediği serserilerden oluşan bir sınıftır. Bakalım öğretmen bu öğrenciler ile iletişim kurmayı başarabilecek midir? Ben daha 3 bölüm izledim. Uzun bir seri olduğu için gözümü korkutuyor.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı yok.)
Sho'nun soğuk ve havali Bambi rolünü üstlendiği dizi, iyi beyzbol oynayan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Ben daha izlemedim ama eğlenceli bir diziye benziyor. İki de filmi var.
(İndirme: kazenomukoue@lj, Türkçe altyazısı yok.)
"En berbat randevu" Her bölümü ayrı bir hikayeden oluşan bir seri. Ben sadece Ohno ve Toma'yı izledim. Elbette en kötüsü Toma'nınkiydi. Üzülüyorum bu çocuğa artık...
(İndirme: AST, Türkçe altyazısı yok.)
Japon voleybol takımına destek olmak adına çekişmiş, Arashi'nin ilk beraber dizisi. Daha küçücükler ama hepsini bir arada görmek çok güzel. 10 -15 dakikalık 15 bölümden oluşan mini diziyi izlerken ben çok güldüm, eğlendim. İleride Türkçe'ye çevirmeyi de düşünürüm^^
Drama SP (Tek bölümlük özel TV programları)
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe altyazısı yok)
Door to Door, gerçek bir hayat hikayesi üzerine yapılmış. Annesi tarafından, çok iyi bir pazarlamacı olan babası örnek gösterilerek yetiştirilmiş, babası gibi kapıdan satış yapan bir pazarlamacı olmak isteyen özürlü birinin hikayesini anlatıyor. Hikaye duygu sömürüsüne kaçmadan ya da abartılmadan çok güzel anlatılmış. Kesinlikle izlenmesi gereken etkileyici bir yapım olduğunu düşünüyorum. Nino'nun oyunculuğuna hayran kaldım.
(İndirme: D-Addicts Torrent, Türkçe Altyazısı yok)
Nino'nun Miyata Shotaro rolü ile başrolü oynadığı hikaye, otistik bir gencin, annesinin ve antrenörünün yardımıyla maratona hazırlanmasını anlatıyor.
(İndirme: D-Addicts Torrent Türkçe Altyazı: Yok)
Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan drama, kanserli bir genci konu alıyor.

Filmler

Listede üyenin ismi parantez içinde ise konuk oyuncu olduğunu anlayabilirsiniz. İzledikçe listeyi güncelleyeceğim. Torrent kullanmayanlar kazenomukou ve JDramas'da megaupload linklerini bulabilirler.

8 yorum:

AyseHikari~ dedi ki...

paylaşım için çok teşekkürler gerçekten böyle birşeye ihtiyacım vardı^_^...

matrixsakini dedi ki...

Uzun zamandır yapmayı planladığım birşeydi. İşine yaradıysa ne mutlu^^

Berre dedi ki...

Güzel rehber olmuş ^^

Ne kadar uğraştın kim bilir bunun için, ama değmiş :)

matrixsakini dedi ki...

Aslında düşündüğümden kısa sürdü. DramaWiki'den alıp yıllara göre sıraladım. Açıklama yazmak zaten eğlenceli kısımdı^^

masidherya dedi ki...

süpersin:)teşekkür etmek bu uğraşlarının yanında hiç kalıyor..senin gibi paylaşımcı insanlar olmasa napardık acaba? teşekkürler..

matrixsakini dedi ki...

Listenin işinize yaramasına çok sevindim. Ben sadece kendi izlenecekler listemi görmek için hazırlamıştım aslında. Bir ara sadece Nino'nun listesinden gidiyordum. Ama aynı oyuncunun dizilerini arka arkaya izlememek lazım. Hepsinin dizilerini böyle sırayla görme fikri hoşuma gitti^^

Adsız dedi ki...

Liste harika olmuş.Sayende Arashi'nin bir çok dizisine başladım.Ellerine sağlık.Yalnız izlemeyi çok istediğim bazı dizilerin altyazısı yok.Acaba altyazısı olmayan diziler çevrilir mi?

matrixsakini dedi ki...

Teşekkürler Adsız :) Ryuusei no Kizuna gibi bazı güzel dizilerin elbet çevirileceğini düşünüyorum.

Bu arada listeyi güncelleme vakti gelmiş :)

Yorum Gönder