Door to Door

Arashi'nin Nino'su, Ninomiya Kazunari... Tatlı gülümsemesiyle melek gibi görünse de hiç de öyle biri olmadığını biliyoruz. Ancak çok yetenekli biri olduğu da tartışılmaz herhalde. Özellikle de oyunculukda. Clint Eastwood imzalı kaliteli bir Hollywood filminde de başrolü üstlenerek kendisini kanıtlamış, çok iyi eleştiriler almış biri.

Drama SP olarak geçen bu filmde de bizi kendisine hayran bıraktı. Zaten bu sıralar bir Toma bir Nino gidiyoruz ama hepsi çabucak bitiyor.

Door to Door (2009), gerçek bir hayat hikayesi üzerine yapılmış. Annesi tarafından, çok iyi bir pazarlamacı olan babası örnek gösterilerek yetiştirilmiş, babası gibi kapıdan satış yapan bir pazarlamacı olmak isteyen özürlü birinin hikayesini anlatıyor.

"Kahramanların yüzünde hep bir gülümseme vardır."

Pek etkileneceğimi sanmıyordum ama sailorsebnem kadar olmasa da ben de ağladım izlerken. Güzel bir filmdi...

İzlemek isteyenler ingilizce altyazılı olarak D-Addicts'ten torrent ile indirebilirler. Direkt torrent linkini vermemde sakınca yoktur herhalde: buyrun.

5 yorum:

Berre dedi ki...

Bunu ben de merak ediyordum, altyazısına epey bir süre bakındım sonra unutmuşum. Nereden indirdin matrixsakini? Ya da altyazısını nereden buldun :)

matrixsakini dedi ki...

D-Addicts'ten indirdim. Stormy Team Sub çevirmiş, hardsub. Sağolsunlar içinde Arashi geçen herşeyi çeviriyorlar. Yalnız artık D-Addicts'e dizi vermeme kararı almaları kötü oldu...

Berre dedi ki...

Şu Smile' ı çeviren grup di mi o? Az sinir etmediler zamanında beni o kararları ile. O kadar hevesle bekleyip indirmeye başlamıştım o diziyi.

Gruplarına üye olmak isteyince de binbir türlü şart koşmuşlar, yerine getirmeyince hiç acımadan reddediveriyorlar onay isteğini.

En beğenerek izlediğim aktörün son dizisine küstüm onlar yüzünden :)

Janoomma dedi ki...

Bu film beni mahvetmişti :(
Çok üzücü bir hikayeydi...
Ben buradan indirip izlemiştim: http://www.megaupload.com/?d=00ERW5OQ
(http://arashi.vox.com/library/posts/page/2/)
Orada da yazıyor gerçi ama belirteyim yine de, indirdikten sonra, izleyebilmek için dosya adının sonundaki ninoyu silmeniz gerekiyor.

Burada Smile da gömülü altyazılı olarak hazırlanıyordu(hatta ilk 2 bölümünü izleyebilmiştim sayesinde), ama sonradan ne oldu da vazgeçti anlamadım.

matrixsakini dedi ki...

Teşekkürler Janoomma :)

Yorum Gönder