Arashi’yi gökte ararken yerde buldum. Hem veda ederken hem de merhaba derken buldum. Ne kadar yakından takip ettiğim malum. 

Arashi 27 Ocak 2019’da, 31 Aralık 2020’de grup aktivitelerini durduracaklarını açıklamış. Ara veriyoruz demişler ama daha çok dağılmaya benziyor. Üzüldüğümü söyleyemem. 20 yıldır bu işi yapıyorlar. Çok yorucu iş, sürekli konser, albüm, tv programları, dizi çekimleri. Bir de kısıtlamaları var tabii ki. Nino 12 Kasım 2019’da Evlendiğini açıklamış. Tebrikler. 

Bir sürpriz de Arashi’nin dünyaya açılması. Arashi “biz iyi hatırlanmak istiyoruz, tanınmak istiyoruz” dese de, bu iş Johnny’nin son yıllarından en çok nasıl kazanç sağlayacağını düşünmesi üzerine çıkmıştır. Buna üzüldüm mü? Hayır. YouTube, Spotify da neredeyse tüm albümleri var. Corona yüzünden millet evlere kapanınca, 2 de full konser yüklemişler, mis. Şarkılarının Amerika ve diğer ülkelerin dinleyicilerine de hitap edecek şekilde “reborn” versiyonlarını çıkarmışlar. Los Angeles da klip çekmişler, bileydim giderdim. İlk çıkışlarını yaptıkları 1999 gibi 2019da dünya ya açılmaları için de Hawaii de konser vermişler. Bir de yeni yetme kpop grupları gibi dans koreografi videosu çekmişler. Çok uğraşmışlar belli. “Başarabileceğimizi göstermek istiyoruz” diyorlar. Tamam, öyle olsun.

YouTube @arashi_5_official

https://www.youtube.com/arashi_5_offi... Twitter @arashi5official https://twitter.com/arashi5official Facebook @arashi5official https://www.facebook.com/arashi5official Instagram @arashi_5_official https://www.instagram.com/arashi_5_of... TikTok @arashi_5_official https://www.tiktok.com/@arashi_5_offi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder